Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Inget kul inlägg..för trött för att tänka

Av Jenny - 17 december 2009 18:28

Känner mig faktiskt lite bättre.. Filip har varit sjuk hela veckan, det är han som smittat mig och GUD vet hur många fler.. När han är sjuk går han till jobbet iaf. Respektlöst tycker jag. Då smittar man ner så många fler..

När jag är sjuk, blir jag oftast totaldeckad och måste ligga nerbäddad i två dagar. Sen är jag frisk igen. Nu när jag har varit  sjuk och samtidigt haft två barn hemma förstår jag varför han går till jobbet.. Det är nog tuuuusen miljarder lungnare där än vad det är hemma.


Felix tog spruta nr två igår. Han vaknade med feber och ont i benen. Han fick därför skippa dagis. Jag frågade om han var ledsen för det, då dom skulle ha jul lunch och dans kring granen. Men det var ingen fara. BARA han fick åka till farmor ikväll. Filip har en bror vars fru kommer från en stad vääääääääldigt långt bort. Varje år åker dom till hennes mamma och firar jul. Därför har vi ett extra litet julfirande hos farmor för att alla ska få träffas innan jul. Inte som en extra julafton, utan mer som en julträff. Vi brukar då spela klappjakten. Ni vet med tärning och paket.. Detta är det bästa Felix vet. Han har längtat hela året, och nu var han livrädd att han inte skulle få vara med. MEN det fick han.


SÅ nu sitter jag hemma med Hilda som också fått en släng av sjukdom. Hon har feber och är inte särskilt matsugen. Jag hoppas att det är tänder som är på g. Men troligtvis är det samma envisa förkylning som vi andra haft. Hoppas inte det är nåt allvarligt.

Hoppas alla är friska till julafton. Hoppas även att snön ligger kvar tills dess. Sen kan den försvinna spårlöst ( alltså inget slask), och så kan våren komma i iiilfart.


Förresten... Har äntligen fått reda på var jag blir placerad till våren ( ha! lät som om jag var ett psykfall som skulle bli tvångsplacerad.. så är det inte, även om man kan tro det efter vissa blogginlägg..). Känns ok att börja jobba. Tror det blir ur bra.


Jenny

 
 
Ingen bild

Kerstin

17 december 2009 19:20

Krya på dej! Vad jobbar du med?

Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 22 november 2010 14:24

Ni hittar mig här www.janethepain.se   Jag hoppas ni hakar på        ...

Av Jenny - 18 november 2010 23:32

Nu flyttar vi...Hoppas verkligen att alla är med nu..För att hamna rätt klickar ni på adressen www.janethepain.se   Vi ses där:) Passar på att tacka bloggplatsen för denna tiden. Det har varit en fantastisk blogg att använda. Men nu vill jag ha...

Av Jenny - 18 november 2010 22:58

Era tävlingsbidrag är nu publicerade.. Imorgon drar jag en lott:) Visst är de spännande..   Jenny ...

Av Jenny - 18 november 2010 16:56

Här hittar du allt du behöver till stora julbaket.. www.formodesign.se   Något jag borde satsa på i jul är formen till pepparkashuset.. Då kanske det skulle bli mindre svordommar vilket troligtvis skulle resultera i fler julklappar.......

Av Jenny - 18 november 2010 11:01

Nedräkningen fortsätter..1 dag kvar till den stora flytten.. Alltså premiären av nya bloggen;) Har nu alla som vill vara med och tävla om en svart eller vit Tam tam från www.anyhow.se lämnat in sina bidrag?? Imorgon publicerar jag alla kommentar...

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards