Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

5 min lyxkänsla..

Av Jenny - 27 augusti 2009 10:19

Jag har två FANTASTISKA barn. Att jag lyckats skapa dem är ett mirakel.


MEN vad jag blir tjock när jag är gravid. Jag vet att man kan reglera sin viktuppgång till viss del. Såna som adrig varit gravida  och vissa mänpåpekar gärna vad man bör och inte bör äta.. Det är såå uppskattat... NOT!


Hade det varit så lätt att äta helt korekt hade man väl gjort det. Det dem människorna inte förstår. Är att man får sug som är helt åt helvete!!! Hungerkänslorna är obeskrivliga. Med första barnet gick jag upp 30 kilo. Dem första 10 kilona kissade jag ut. Det var bara vätska. Men resten?? Hur blev jag av med resten?? Minns inte. Vet att jag tränade men sen då..????


Nu med nr två gick jag upp drygt 25. Fast då hade jag pluskilon redan innan jag blev gravid, så jag lutade på samma vikt som med första barnet. Samma igen.. de första tio kilona rasade av = bara vätska. Men nu sitter jag här som en fet gris.. tränar och äter rätt... Vad mer kan man göra. Men inte f-n händer det nåt.

Jag har fram tills igår väääägrat köpa nya kläder. Jag vill inte acceptera min nuvarande vikt. Jag ska ju i mina gamla kläder.

MEN igår tog jag mitt förnuft till fånga. Jag har gått ner två kilo, och skulle belöna mig med att köpa lite nytt. Har börjat förstå att jag kanske måste ha nåt på mig fram tills jag nått min målvikt.. Ingen höjdare att springa näck;)

Jag kanske når den fortare dessutom om man känner sig som en fräsch mamma, istf ett drägg i förstora träningskläder..


Jag köpte ett par svarta stretchbyxor, en kanonfin svart kofta, två blusar som var lösa i magen.  En ny handväska i höstens nya väskfärg ( Läste jag i Sofis mode).

Kommer hem och provar. Sitter helnöjd vid matbordet i min nya outfit. Hilda börjar gnälla och vill ha mat. Gör iordning en flaska ersättning matar henne. Ger henne ca halva flaskan som jag brukar. Sätter henne i en omvänd rap position. Verkligen siktar in så att hon inte ska kunna spy på mina nya käder...

Hrmf, trodde jag ja.. Hon rapar värsta mansrapen samtidigt som det sprutar spya en halvmeter rakt ut, rakt över mina nya byxor... SUCK! Back to lodis.. Men jag fick iaf 5 min av lyxkänsla. INNAN hon spydde. Man får vara glad för det lilla..


Ersättning.. Jag är en av dem som inte har mat så det räcker i pattarna. Har därför fått ge ersättning till mina barn. Jag har inget emot det, funkar as bra. MEN, vikten sitter som sten. Så finns det dem hemska människorna som ammar och ammar, dem blir helt utsugna. Jag hatar dem.. Nä, det gör jag inte. Men FAN vad orättvist. Dem borde vara tjocka för att dem är mjölkfyllda. Jag borde vara smal som kompensation för att jag inte får ut nån mjölk. Undrar hur Gud tänkte..??



jenjen

Ps. fortfarande ingen Puma, snyft.Ds

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 22 november 2010 14:24

Ni hittar mig här www.janethepain.se   Jag hoppas ni hakar på        ...

Av Jenny - 18 november 2010 23:32

Nu flyttar vi...Hoppas verkligen att alla är med nu..För att hamna rätt klickar ni på adressen www.janethepain.se   Vi ses där:) Passar på att tacka bloggplatsen för denna tiden. Det har varit en fantastisk blogg att använda. Men nu vill jag ha...

Av Jenny - 18 november 2010 22:58

Era tävlingsbidrag är nu publicerade.. Imorgon drar jag en lott:) Visst är de spännande..   Jenny ...

Av Jenny - 18 november 2010 16:56

Här hittar du allt du behöver till stora julbaket.. www.formodesign.se   Något jag borde satsa på i jul är formen till pepparkashuset.. Då kanske det skulle bli mindre svordommar vilket troligtvis skulle resultera i fler julklappar.......

Av Jenny - 18 november 2010 11:01

Nedräkningen fortsätter..1 dag kvar till den stora flytten.. Alltså premiären av nya bloggen;) Har nu alla som vill vara med och tävla om en svart eller vit Tam tam från www.anyhow.se lämnat in sina bidrag?? Imorgon publicerar jag alla kommentar...

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards